Stimați colegi,
Dragi prieteni,

Este o mare onoare să organizăm, pentru prima oară în România, a 5-a ediție a SEPSEAST – Central and Eastern European Sepsis Forum, congres internațional de sepsis care și-a câștigat în edițiile anterioare un loc important în calendarul științific european.
Această conferință, unică în Europa va fi organizată împreună cu Cursul Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă – ediția a 18-a și împreună cu Al 29-lea Congres al Societății Europene de Computing și Tehnologie în Anestezie și Terapie Intensivă la Timișoara în perioada 24 – 26 Septembrie 2020.

Vă rugăm să marcați datele și în calendarul dumneavoastră!

Suntem foarte bucuroși să avem din nou alături de noi peste 50 de lectori de renume internațional, ale căror conferințe cu siguranță vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră!

Ne așteptăm la peste 1.600 de participanți din întreaga Europă, care vor avea oportunitatea de a-și împărtăși cunoștințele într-o ambianță elegantă și modernă în Timișoara.

Avem convingerea că ospitalitatea și căldura cu care v-am obișnuit, precum și conținutul științific garantat de lectorii invitați vor face din acest eveniment o manifestare științifică memorabilă.

Suntem siguri că Timișoara – viitoarea Capitală Europeană a Culturii (2021) nu are nevoie de nici o introducere suplimentară, astfel că vă rugăm să fiți alături de noi în Septembrie 2020!

Preşedinte Curs,                                               Director Curs,
Prof. Dr. Dorel SĂNDESC                                 Dr. Ovidiu BEDREAG

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PALOMA TOURS SRL

Loredana SALANȚĂ – 0752 168 811
loredana.salanta@palomatours.com

Alin CIUTA – 0755 123 448
alin.ciuta@palomatours.com