Taxe participare 2020 | SEPSEAST 5 – GPATI 18 – ESCTAIC 29

1. TAXA DE PARTICIPARE Până la 01 iunieDin 02 iunie până
la 10 septembrie
Din 11 septembrie
și pe loc
Medic Specialist / Primar€150€175€200
Medic Specialist / Primar activând în țări cu venituri reduse *€60€80€100
Medic rezident / Asistent medical€60€80€100
Medic pensionar€0
€0
€0
Student / Persoană însoțitoare€60€80€100

* Medic Specialist/Primar activând în țări cu venituri reduse: Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Republica Macedonia de Nord, Albania, Bulgaria, Africa și Orientul Mijlociu. 

** Pentru ca participarea dumneavoastră să fie validată este necesar să trimiteți organizatorilor o copie după un document care atestă statutul dumneavoastră (ex. adeverință de la locul de muncă, carnet rezident/student, cupon pensie, etc.)

* Taxele includ TVA 19%

ÎNREGISTRARE CONGRES 2020

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.ati2020.medical-congresses.ro
Sau
Taxele se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), cu datele de mai jos:

  • Beneficiar: Paloma Tours SRL, CUI: RO3801712, J40/3790/2006
  • Cont IBAN: RO 60 RNCB 0072 0265 7226 0430; Banca: BCR BUCURESTI ROMÂNIA

După efectuarea plății vă rugăm să trimiteți dovada plății împreună cu datele pe care doriți să emitem factura pe adresa alin.ciuta@palomatours.com (nr. de telefon: 0755 123448) pentru a putea primi confirmarea înregistrării dvs. și factura fiscală aferentă plății.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România și de către Ordinul Asistenților din România.

Taxele de participare includ:

  • Ecuson și geantă de congres
  • Acces la prelegeri și expoziție medicală
  • Diplomă de participare cu puncte EMC, inclusiv pentru asistenți medicali
  • Prânzuri și cinele după caz
  • Pauze de cafea

Taxa de însoţitor include:

  • Participarea la Cocktailul de Deschidere și / sau alte mese

N.B.: Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 10.09.2020. Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să vă adresați organizatorilor:
PALOMA TOURS SRL
Loredana SALANȚĂ: loredana.salanta@palomatours.com, 004 0752 168811

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 31.05.2020, ora 23:59!

Ne face plăcere să vă informăm că începând cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (“GDPR”).

Dorim să vă anunțăm că respectăm prevederile Regulamentului UE privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerințe.

Vă informăm faptul că PALOMA TOURS colectează doar date asociate persoanelor fizice/ juridice în contextul în care ne sunt solicitate servicii pentru a căror livrare avem nevoie de aceste informații, fiindu-ne necesare în interesul legitim al dumneavoastră.

În contextul participării la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de către Colegiul Medicilor din România sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CUIM, specilalitate medicală, loc de muncă și grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea unei manifestări medicale spre Exemplu: locație, deadline înregistrare sau trimitere lucrări științifice.

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise.

În situația în care veți alege să plătiți cu cardul unul dintre servicii, precizăm că instrumental de plată electronică este unul sigur și că noi nu stocăm astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar plățile se realizeaza numai în interfețele securizate care aparțin instituțiilor bancare.

Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne la gdpr@palomatours.com.